Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455

Tirbuson metalic cu 2 brate 507001

NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Tirbuson metalic cu 2 brate 507001
  • Tirbuson metalic cu 2 brate 507001
  • Tirbuson metalic cu 2 brate 507001


Descriere Tirbuson metalic cu 2 brate 507001

De neînlocuit în vinificație - dopul metalic cu două brațe este un dispozitiv care vă permite să faceți rapid și ușor gâturile înguste imposibile și plută ale propriilor sticle de vin!
Pentru începători și profesioniști - dopul de plută pe care îl oferim necesită mai puțin efort în comparație cu dopurile manuale, ceea ce o va face un instrument preferat atât de profesioniști, cât și de începători.
De înaltă calitate - realizată din metal solid, dopul are mânere de reținere, datorită cărora dopul nu va cădea în timpul dopurii, iar sticla este mai stabilă.
Simplu de utilizat - puneți dopul pe gâtul sticlei, apoi ridicați brațele dopului în sus, puneți dopul sub piston deasupra sticlei în gâtul dopului, apoi coborâți brațele dopului în jos cu ambele mâini.
Calitate de ani de zile - datorită produsului din metal, poți fi sigur că dopul de plută te va servi mulți ani și poți închide cu el mii de sticle de vin de producție proprie.

Pluta metalica cu doua brate este un instrument de neinlocuit atunci cand se decanta si se dopeaza vinul de casa. Nu contează dacă ești un vinificator de casă profesionist sau un începător - vei adora acest dispozitiv pentru fiabilitatea, calitatea înaltă și ușurința în utilizare. Aparatul de plută este fabricat din metal și vă va servi ani de zile. Cele două mânere suplimentare cu care este echipat asigură că dopul și întreaga sticlă rămân stabile în timpul procesului de plută. Utilizarea sa este extrem de simplă. Pluta este asezata pe gatul sticlei, iar pistonul este activat prin coborarea bratelor metalice. Prin urmare, dispozitivul trebuie așezat pe gâtul sticlei, apoi ridicați brațele dopului în sus, așezați dopul sub piston deasupra sticlei în gâtul dopului și apoi coborâți brațele dopului în jos cu ambele mâinile.

Dop de plută conceput pentru dopuri cu  un diametru de 22 - 24 mm.

Distanța maximă dintre brațe 53 cm.



Produse asemănătoare cu Tirbuson metalic cu 2 brate 507001