Fermivin VR5 drojdie de vin, 7 g 400350
Fermivin VR5 drojdie de vin uscată, nobilă, Saccharomyces cerevisiae din regiunea Burgundia din Franța.
Pentru vinuri roșii - Fermivin VR5 este o drojdie care vă permite să obțineți vinuri de cea mai înaltă calitate din fructe roșii cu un postgust caracteristic. În funcție de cantitatea de zahăr adăugată, se pot prepara vinuri dulci și seci cu ele.
Pentru vinuri cu maturare lungă - drojdie ideală pentru vinurile care necesită o perioadă lungă de învechire.
Vinuri până la 16% - aceste drojdii prezintă rezistență ridicată la alcool, fermentează chiar și până la 16%.
Intervalul de temperatură 18-32°C – acestea sunt condițiile optime de fermentație în care drojdia Fermivin V5 își arată întregul potențial.
Pentru 10-35 L - un plic de drojdie Fermivin 7013 este cantitatea potrivită de preparat de la 10 la 35 L.
Fermivin VR5 este o drojdie de vin care fermenta pana la 16% alcool, care este recomandata pentru vinurile din aronia, soc, coacaze negre, struguri negri, cirese, cirese, afine, mure, zmeura si prune. Aceasta drojdie extrage perfect aroma din fructele rosii si cu tanin ridicat care necesita o maturare indelungata.Pentru a obtine o atenuare rapida si completa este necesara, printre altele, sa se asigure temperatura optima de fermentare, variind de la 18 la 32° C pentru această drojdie.
Un plic de drojdie este potrivit pentru prepararea a 10 până la 35 L de lot de vin.
Drojdia de vin uscata Fermivin VR5 este foarte usor de folosit, doar o scurta rehidratare - hidratare.
Mod de utilizare:
Amestecați conținutul plicului în 100 ml de apă fiartă și răcit la 30℃, lăsați totul timp de 20 de minute la temperatura camerei. După acest timp, turnați soluția într-un recipient de fermentație sau într-un balon de vin.
Drojdia își atinge întregul potențial prin utilizarea nutrienților: cu vitamina B1 și Kombi Vita.
O fișă detaliată cu date de securitate este disponibilă în fișierele atașate.
Ingrediente:
drojdie de vin Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgator: monostearat de sorbitan.
Atenţie!
Pentru desfășurarea optimă a procesului de fermentație, se recomandă adăugarea de Nutrient: cu vitamina B1 ( 401010 ), Kombi Vita ( 401030 ).
A se consuma înainte de sfârșit: data expirării și nr. loturi pe sudare. A se pastra intr-un loc uscat la temperatura camerei. Produs numai pentru oenologie, nu pentru consum direct.
Dimensiuni pachet:
lungime 7,5 cm,
latime aprox 1 cm,
inaltime 11 cm.