Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455

Set JOC de Basket si TIR 11466

NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Set JOC de Basket si TIR 11466
  • Set JOC de Basket si TIR 11466
  • Set JOC de Basket si TIR 11466
  • Set JOC de Basket si TIR 11466


Descriere Set JOC de Basket si TIR 11466

RECREARE ACTIVĂ  - un set de jocuri dezvoltă coordonarea motrică și îmbunătățește condiția fizică și abilitățile motrice la cei mai mici și, de asemenea, vă permite să perfecționați capacitatea de a juca baschet și tir cu arcul în siguranță. 

ÎNVĂȚAREA SĂ JACĂ ÎN ECHIPĂ  - setul de jocuri va fi bun nu numai pentru jocul independent, ci și pentru distracția cu colegii, frații și părinții. Setul îi ajută pe copii să-și dezvolte capacitatea de a coopera și de a lucra în grup, ceea ce este extrem de important în jocurile de echipă, în plus, îi învață pe cei mai mici competiții sănătoase . 

DISTRACȚIE FERICITĂ ȘI SIGUR  - un set de jocuri de baschet și un poligon de tragere sunt, fără îndoială, o distracție grozavă pentru cei mai tineri. Cu toate acestea, siguranța copiilor este, de asemenea, foarte importantă - nu există teamă că copilul se va răni singur . 

ANTRENAMENTUL PRECIZIȚII  - atât baschetul, cât și arcul și poligonul de tragere îi ajută pe cei mai tineri să antreneze precizia și cooperarea ochiului și a mâinii . Jocul învață, de asemenea, răbdarea și precizia, care sunt la fel de importante în sport. 

SPECIFICAȚIE  - 2in1: da, baschet și poligon de tragere; material: plastic, culoare: multicolor, dimensiuni (inaltime / latime / adancime): 73-146 / 39 / 39cm, greutate: 1,5 kg, greutate in pachet: 1,7 kg

SPECIFICAȚIE

2in1: da, baschet si poligon de tragere;
material: plastic,
culoare: multicolor,
dimensiuni (inaltime / latime / adancime): 73-146 / 39 / 39cm,
greutate: 1,5 kg,
greutate in pachet: 1,7 kg

INCLUS

trepied cu coș și scut
minge de baschet
arc + 3 săgeți
pompa



Produse asemănătoare cu Set JOC de Basket si TIR 11466