Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455

Racord jgheab 150mm - burlan 100mm, rosu (RAL 3011)

NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Racord jgheab 150mm - burlan 100mm, rosu (RAL 3011)
  • Racord jgheab 150mm - burlan 100mm, rosu (RAL 3011)


Descriere Racord jgheab 150mm - burlan 100mm, rosu (RAL 3011)

Sistemul pluvial numit si sistem de evacuare controlata a apei pluviale de pe acoperis sau sistem de colectare si scurgere a apelor pluviale, asa cum ȋi spune si numele, are rolul de a prelua apa de pe acoperis si a o directiona catre sistemul de canalizare.

Racordul de jgheab - burlan este realizat din otel zincat la cald (grosime de 0.6 mm), protejat multistrat pe ambele fete (strat de zinc 275 g/mp) si acoperit cu Prelaq Nova. Stratul de Prelaq Nova asigura stabilitate mai mare a culorii si rezistenta la actiunea apei de ploaie si a agentilor poluanti din atmosfera.

Produsul are culoarea rosu RAL 3011, finisaj lucios si are dimensiunea de imbinare cu jgheabul de 150 mm, iar cea de imbinare cu burlanul de 100 mm.

Sugestii pentru montaj:

Pe jgheab se fixeaza locul unde va fi amplasat racordul, apoi cu ajutorul unui bomfaier sau cu o foarfeca manuala se taie pe rotund orificiul (atentie: nu folositi un ferastrau circular/flex in acest scop).
Marginile taiate se indoaie catre exterior, astfel incat sa se permita evacuarea apei catre colector. 
Montati racordul pe jgheab, introducand marginea indoita a acestuia in indoirea exterioara a jgheabului, apoi apasati racordul pe jgheab si instalati-l prin indoirea capetelor tablitelor catre marginea interioara a jgheabului

Specificații

Culoareroșu
Tip materialotel zincat
Tip utilizaresisteme scurgere