Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455

Proiector de DESEN/RETROPROIECTOR 20558

NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Proiector de DESEN/RETROPROIECTOR 20558
  • Proiector de DESEN/RETROPROIECTOR 20558
  • Proiector de DESEN/RETROPROIECTOR 20558
  • Proiector de DESEN/RETROPROIECTOR 20558


Descriere Proiector de DESEN/RETROPROIECTOR 20558

PROIECTOR DE DESEN CU ACCESORII PENTRU COPII

PENTRU ÎNVĂȚAREA SĂ DESENAȚI  - un proiector pentru a învăța să desenați și să picteze este exact ceea ce au nevoie copiii pentru a-și începe aventura artistică! Datorită proiectorului, ei vor învăța să deseneze linii corect, astfel încât mâinile talentate să poată crea imagini perfect reproduse de animale, plante și diverse forme în doar câteva momente. 

BACKLIGHT  – după pornirea unei lumini de fundal speciale, un model selectat va fi afișat pe o coală de hârtie dintr-un diapozitiv plasat în proiector. Pentru a trece la următoarea imagine, trebuie doar să mișcați diapozitivul cu un pas spre dreapta sau spre stânga. Nu este nimic mai ușor! Produsul facilitează învățarea desenului, trasarea liniilor și crearea de noi forme, toate combinate cu distracție bună.   

3 DIAPOSITIVI CU IMAGINI  - au fost incluse in set  3 discuri cu 24 de poze pe diferite teme: instrumente, vehicule, animale si fructe.  Datorită lor, copilul va începe să învețe cum să deseneze desenând linii de-a lungul unui anumit model.

PICKERS + CAIET INCLUS  - pe langa setul cu proiector si diapozitive adaugam 6 markere colorate si o caiet pentru desene. Deci ai tot ce ai nevoie pentru a începe distracția . Un suport convenabil pentru pixuri vă va ajuta să păstrați ordinea și să aveți întotdeauna la îndemână instrumentele necesare. 

SPECIFICAȚIE -  culoare: albastru, violet; iluminare de fundal: da; alimentare: baterii: 3 x LR44 (incluse); număr de diapozitive: 3; număr de poze: 24; dimensiuni: 21 x 24 x 14cm; greutate: 140g; greutate în pachet: 439g.

SPECIFICAȚIE

culoare: albastru, violet
iluminare de fundal: da
alimentare: baterii: 3x LR44 (incluse)
numărul de diapozitive: 3
Numar de poze: 24
dimensiuni: 21 x 24 x 14cm
greutate: 140 g
greutate în pachet: 439g

INCLUS

6 markere
3 diapozitive pentru proiector (1 cerc are 8 imagini)
caiet de pictură
proiector
tampon de pictură



38.99
Prețul include TVA
Stoc epuizat
Adaugă la favorite
Produse asemănătoare cu Proiector de DESEN/RETROPROIECTOR 20558