Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455

Oglinda LED MD2 80*60 TS 17997

NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Oglinda LED MD2 80*60 TS 17997
  • Oglinda LED MD2 80*60 TS 17997


Descriere Oglinda LED MD2 80*60 TS 17997

Mobilierul este conceput cu design modern, gandit sa se potriveasca perfect in casa ta si sa salveze spatiu atat de important pentru baie. Mobilierul Badenmob se caracterizeaza prin design atragator si calitate, respectand standardele europene in domeniu, prin folosirea celor mai bune materiale. Controlul calitatii este foarte strict iar materialele folosite sunt de la cei mai buni furnizori din Europa. Finisajul si culorile sunt printre cele mai rezistente in timp si in pas cu moda.

Incepand din 2004, compania Badenmob a creat mobilier de baie proiectat pentru a raspunde celor mai inalte exigente in domeniu. Echipa noastra a format o gama de produse gata sa satisfaca si cele mai dificile proiecte de design. Gama de stiluri, finisaje si combinatii de design pe care le oferim, ofera un mixt perfect pentru alegerea stilului tau de viata. Mobilierul de baie de la Badenmob este impartit in serii, pentru a va ajuta sa identificati cu usurinta solutia potrivita pentru nevoile dvs. Produse inovatoare, care economisesc spatiu, adesea suspendate pentru a lasa podeaua libera. Suprafetele sunt de o manopera excelenta si o atentie minutioasa la detalii, ideale chiar si pentru cele mai mici bai. Colectiile sunt completate de oglinzi rafinate de diferite dimensiuni iluminate prin tehnologia LED.

Cu atentia acordata detaliilor, atentie la calitate si dorinta continua de imbunatatire, compania Badenmob ofera solutia ideala fiecarui buget si spatiu disponibil.

Caracteristici generale

Tip produs    Oglinda
Culoare    Alb
Tip montare    Suspendat
Numar usi    0
Material    Sticla
Numar sertare    0
Numar rafturi    0
Oglinda    Da
Tip fronturi    Oglinda
Stare    Asamblat
Alte detalii    Iluminare LED; Intrerupator Touch

Dimensiuni

Latime (cm)    60
Greutate (Kg)    8
Inaltime (cm)    80
Adancime (cm)    2.5

Specificații

Culoarealb
Tip materialsticla
Tip utilizareoglinda


239.99
Prețul include TVA
Stoc epuizat
Adaugă la favorite