Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455

Nisip Kinetic + matrite 9095

NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Nisip Kinetic + matrite 9095
  • Nisip Kinetic + matrite 9095
  • Nisip Kinetic + matrite 9095
  • Nisip Kinetic + matrite 9095
  • Nisip Kinetic + matrite 9095


Descriere Nisip Kinetic + matrite 9095

NIsip CREATIV 2 kg + CUTIȚĂ DE NIsip + MULTE

? MODELARE Ușoară  - există nisip extrem de plastic, puteți face orice forme și clădiri fanteziste din el. Se lipește perfect, reproduce perfect formele matrițelor și nu se destramă după ce a luat forma. De asemenea, nisipul nu își pierde proprietățile. Are un efect pozitiv asupra integrării senzoriale a copilului și, de asemenea, dezvoltă perfect imaginația, abilitățile artistice și manuale.    

? CURĂȚARE FĂRĂ EFORT  – vestea bună pentru părinții copiilor activi este că nisipul pentru copii poate fi curățat rapid și foarte ușor . Totul, din nou, datorită proprietăților sale - particulele de nisip pentru copii se atrag reciproc, ceea ce înseamnă că nisipul nu se va destrăma și nu va face praf. Nisipul nu numai că nu murdărește casa, dar și nu se lipește de mâinile mici sau de haine . După ce distracția s-a terminat, pune-l în geantă și după mizerie.  

? SET MARE  – setul pentru copii include: 2 kg nisip, 14 forme de plastic, grebla, sita, lopata si palnie. Este imposibil să te plictisești cu astfel de accesorii. De asemenea, vine cu nisip o groapă de nisip gonflabilă care va păstra locul de distracție ordonat.   

? SIGUR ȘI DE ÎNALTĂ CALITATE - nisipul este sigur pentru copil și mediu. În plus, nu se usucă și nu se întărește și îl poți folosi de mai multe ori pentru a te juca.

? SPECIFICAȚIE  – culoare nisip: albastru; varsta: peste 3 ani (varsta recomandata de la 5 ani); Dimensiuni cutie cu nisip (lungime/latime/inaltime): 57/43/7cm; greutate: 2,216 kg; greutate cu ambalaj: 2.342 kg.



58.49
Prețul include TVA
Stoc epuizat
Adaugă la favorite
Produse asemănătoare cu Nisip Kinetic + matrite 9095