Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455

Masa turistica pliabila S23500

NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Masa turistica pliabila S23500
  • Masa turistica pliabila S23500
  • Masa turistica pliabila S23500
  • Masa turistica pliabila S23500
  • Masa turistica pliabila S23500
  • Masa turistica pliabila S23500


Descriere Masa turistica pliabila S23500

COMODĂ ȘI PRACTICĂ  - masa noastră turistică este un echipament de neînlocuit pentru fiecare pasionat de aventură în aer liber. Proiectat având în vedere funcționalitatea și portabilitatea, acesta asigură confortul de utilizare în toate condițiile . 

DESIGN UșOR ȘI PORTATIL  - masa este realizată din aluminiu ușor și durabil, ceea ce o face ușor de mutat și transportat în orice loc. Se potrivește cu ușurință în portbagajul unei mașini, iar pliat devine o valiză practică cu mâner, astfel că ocupă puțin spațiu și este extrem de ușor de transportat.

DIMENSIUNI PRACTICE -  dimensiunile optime ale mesei ofera spatiu adecvat pentru depozitarea meselor, bauturilor sau chiar a unui laptop in timpul excursiilor in natura. Este de neînlocuit un loc pentru a lua masa sau a organiza întâlniri sociale în timpul activităților în aer liber. 

MULTIFUNCȚIONALITATE - masa turistică este perfectă pentru mai mult decât doar: în timpul excursiilor de camping sau picnicuri, dar și în timpul grătarelor în grădină și evenimentelor în aer liber sau ca birou practic în timpul călătoriilor de afaceri în aer liber.  

SPECIFICATIE  - material: blat: material dominant: MDF, altele: aluminiu + PP, structura: fier; max. sarcina 20 kg; blocare picior: da; maner de transport: da; pliabil: da; grosimea tubului 1,5 cm; dimensiuni 80 x 60 x 70 cm; greutate: 3,3 kg; greutate în pachet: 4 kg.

SPECIFICAȚIE

material: blat: material dominant: MDF, altele: aluminiu + PP, structura: fier
max. sarcina 20 kg
blocare picior: da
mâner de transport: da
pliabil: da
grosimea tubului 1,5 cm
dimensiuni 80 x 60 x 70 cm
greutate: 3,3 kg
greutate in pachet: 4 kg

Masa noastră de camping este un echipament indispensabil pentru fiecare pasionat de aventură în aer liber. Funcția de pliere extrem de practică vă permite să desfaceți și să pliați rapid și ușor masa. Datorită acestui fapt, ocupă spațiu minim în timpul transportului și depozitării, ceea ce îl face un însoțitor ideal în timpul excursiilor de camping sau picnicuri. În ciuda ușurinței sale, masa turistică se caracterizează printr-o construcție solidă care garantează stabilitate și siguranță atunci când este folosită în câmp. Masa noastră turistică nu are doar funcții practice, dar arată și stilată. Designul elegant și manopera de înaltă calitate îl fac complementul perfect pentru orice loc de întâlnire în aer liber. Alege masa noastra turistica si bucura-te de confort si comoditate in timpul aventurilor tale in natura!

Specificații

Culoarealb
Tip materialaluminiu
Tip utilizareaccesoriu