HB2600 Aparat vidat HB-2600
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Pentru acest lucru, va prezentam Aparatul pentru vidat Hausberg HB-2600.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior, cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel, se evita contactul produselor cu oxigenul, care poate declansa reactii, ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului, inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
economisirea spatiului in frigider;
ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
CARACTYERISTICI GENERALE/ SPECIFICATII TEHNICE
Tip Produs: Aparat pentru vidat alimente
Brand: Hausberg
Model: HB-2600
Functie: Punga pentur vidat
Utilizat numai pentru: Vidat
Buton oprire: DA
Latime fir incalzitor: 1.5mm
Latime punga: 29.5cm max.
Viteza de vidare: 2.5L/min.
Grad de vidare: 430mmHg(-57kpa)
Culoare: Alb