Glet CP Basic, Cesal, 20 kg
Ipsos, adaosuri minerale, aditivi modificatori si fibre celulozice
TEMPERATURA DE LUCRU: între +5°C si +30°C.
Pregătirea suprafeţei suport
Suprafaţa suport trebuie să fie curată, aderentă şi portantă, maturată, lipsită de grăsimi, pulberi, reziduuri sfărâmicioase. Suprafaţa ce urmează a se gletui poate avea denivelări de până la 10 mm.
În timpul verii se recomandă umezirea prealabilă a suportului care se gletuieşte.
Suprafeţele foarte absorbante şi plăcile de gipscarton se amorsează cu Ana Amorsă Universală.
Preparare
Conţinutul unui sac de 20 kg se introduce în 11 – 12 litri apă curată şi se amestecă energic, cu un amestecător adecvat. Se continuă operaţia pâna la obţinerea unui amestec cremos, omogen, uşor prelucrabil. Pasta obtinută se lasă în repaos 5 minute şi se amestecă din nou energic.
Timp de lucru: minim 60 minute pentru pasta preparată.
Aplicare
Gletul astfel obtinut se întinde pe suport în strat uniform cu o gletieră din inox. Suprafaţa se netezeşte înainte de întărirea produsului. După uscare se poate finisa prin şlefuire cu hârtie abrazivă fină pentru obţinerea unei suprafeţe plane cu aspect perfect neted.
Consum specific
0,5 – 1,0 kg/m2 / 1mm grosime.
Depozitare
În încăperi uscate, pe paleţi de lemn.
Transport: în maşini închise.
Data fabricaţiei: vezi lateral.