Drojdie de vin Fermivin PDM, 7 g
Fermivin PDM drojdie de vin uscată, nobilă, universală Saccharomyces cerevisiae var. bayanus din regiunea Champagne din Franța.
Pentru vinuri albe, roșii, spumante și hidromel - Fermivin PDM este o drojdie universală pentru toate tipurile de vin, inclusiv vinurile spumante. Datorită rezistenței lor la concentrații mari de zahăr, sunt grozave și pentru hidromel
Vinuri până la 16% - Drojdia Fermivin PDM este rezistentă la concentrații mari de alcool, asigură atenuare de până la 16%.
Potrivit pentru reluarea fermentației - „pornirea” prizei, atunci când vinul încetează din fermentație din diverse motive, înainte de a atinge proprietățile asumate.
Interval de temperatură foarte larg - drojdia Fermivin PDM fermentează într-un interval larg de temperatură de la 13 la 30 ° C
Pentru 10-35 L - un plic de drojdie Fermivin PDM este cantitatea potrivită pentru a prepara de la 10 la 35 L de lot.
Fermivin PDM este o drojdie de vin BAYANUS care fermentează până la 16% alcool, care, datorită versatilității sale, este perfectă ca adaos la vinurile din agrișe, pere, caise, căpșuni, cereale, păducel, mere, trandafir sălbatic, alb și negru. struguri, rubarbă, stafide, cireșe, vișine, zmeură, verdeață și prune, aronia, mure, coacăze negre, albe și roșii, mure, fructe de soc. Această drojdie are un efect moderat asupra profilului aromatic al vinului, datorită căruia păstrează aromele fructelor din care este făcută băutura. Această drojdie fermentează chiar și în condiții dificile de concentrație mare de zahăr, concentrație mare de alcool sau temperaturi scăzute. Prin urmare, sunt recomandate și pentru fermentarea mustului de miere și reluarea fermentației vinului, așa-numita repornire.
Gama foarte larga in care fermenteaza drojdia Fermivin PDM face ca aceasta sa merite sa fie folosita atunci cand fermentatia se desfasoara in pivnite sau incaperi unde temperatura este mai mica decat temperatura camerei.
Un plic de drojdie este potrivit pentru prepararea a 10 până la 35 L de lot de vin.
Drojdia de vin uscata Fermivin PDM este foarte usor de folosit, doar o scurta rehidratare - hidratare.
Utilizare:
Se amestecă conținutul plicului în 100 ml apă fiartă și se răcește la 30°C, se lasă totul 20 de minute la temperatura camerei. După acest timp, turnați soluția într-un recipient de fermentație sau într-un balon de vin.
Drojdia își atinge întregul potențial prin utilizarea nutrienților: cu vitamina B1 (401010) și Kombi Vita (401030).
Dimensiunea pachetului:
lungime 7,5 cm
latime aproximativ 1 cm
inaltime 11 cm.