Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455
  1. Prima pagina
  2. /
  3. Curte si gradina
  4. /
  5. Piscine si accesorii
  6. /
  7. Piscine si accesorii Fara marca
  8. /
  9. Covoras de apa - fantana 170cm Kruzzel 21153

Covoras de apa - fantana 170cm Kruzzel 21153

NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Covoras de apa - fantana 170cm Kruzzel 21153
  • Covoras de apa - fantana 170cm Kruzzel 21153
  • Covoras de apa - fantana 170cm Kruzzel 21153


Descriere Covoras de apa - fantana 170cm Kruzzel 21153

Covorașul de apă pentru copii oferă un mediu plăcut și sigur pentru joaca în apă. Apa este puțin adâncă, permițând copiilor să se bucure de stropire și să interacționeze cu apa într-un mod sigur. Covorașul pentru apă este colorat și are un model atractiv care atrage atenția copiilor și îi încurajează să se joace.

Stafeta de apă pentru copii oferă un mediu confortabil și sigur pentru joaca în apă. Apa este puțin adâncă, permițând copiilor să se bucure de stropire și să interacționeze cu apa într-un mod sigur. Covorașul pentru apă este colorat și are un model atractiv care atrage atenția copiilor și îi încurajează să se joace.

Timp activ - piscina cu vâsle vă va menține răcoare în zilele călduroase și îi va oferi copilului dvs. o distracție incredibilă. O astfel de petrecere activă a timpului libereste, de asemenea, o formă excelentă de divertisment . De acum încolo, puteți fi siguri căfântâna vă va încuraja copilul să se miște în aer liber și îi va oferi multă distracție fără sfârșit.

se răcește pe măsură ce căldura se scurge - o saltea pentru mașină este o soluție excelentă în zilele călduroase. , copilul de pe saltea va avea parte de multă distracție și răcoare într-o zi călduroasă. În plus, apa se adună pe covoraș și creează o piscină puțin adâncă.

Cazdă de grădina de veghe - trebuie doar să conectați la furtunul de grădină și presiunea apeiumple covorul în jurul perimetrului și se pulverizează prin găuri.

Dimensiuni mari - diametrul fântânii este de 165 cm, astfel încât pot încăpea cu ușurință 2 copii și un câine. Piscina pentru copii creează un mini-parc acvatic în propria dvs. grădină. Este o modalitate excelentă de a vă introduce copilul în lumea jocurilor cu apă.

SPECIFICAȚII

>

albastru
material: PVC
dimensiunea de mărțișor ½
dimensiuni: diametru 165 cm
greutate: 657g
greutate pachet: 705g