Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455
  1. Prima pagina
  2. /
  3. Curte si gradina
  4. /
  5. Productie vin / Vinificatie
  6. /
  7. Damigene
  8. /
  9. Damigene Fara marca
  10. /
  11. Bidon de 25 L cu maner si robinet 644226

Bidon de 25 L cu maner si robinet 644226

NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Bidon de 25 L cu maner si robinet 644226
  • Bidon de 25 L cu maner si robinet 644226
  • Bidon de 25 L cu maner si robinet 644226
  • Bidon de 25 L cu maner si robinet 644226


Descriere Bidon de 25 L cu maner si robinet 644226

Perfect pentru vinificatorii și bererii de acasă. Un balon ușor, indestructibil, cu robinet, capac visiniu, dop de plută și tub de fermentare este un produs care vă va face mai ușor să fermentați băuturile de casă! Îți va plăcea funcționalitatea!

 

Usor si indestructibil – un balon din material indestructibil este un inlocuitor mai usor pentru baloanele de sticla standard, ceea ce va garanta ca nu il veti sparge niciodata atunci cand il spalati, reumpleti sau transportati!
Turnarea ușoară a băuturilor - un robinet de scurgere special conceput, rotativ, atașat de balon, vă va permite să turnați complet, convenabil și fără probleme de vin, bere și alte amestecuri deasupra sedimentului. Datorită structurii și locației sale bine gândite, robinetul nu interferează cu plasarea balonului pe suprafețe plane.
Mâner confortabil și durabil - alegând produsul nostru, te concentrezi pe soluții ergonomice! Balonul este echipat cu un maner rezistent, instalat permanent, care usureaza transportul, chiar si atunci cand este greu si plin.
Material sigur, certificat - materialul folosit pentru producerea balonului este sigur și destinat contactului cu alimentele, inclusiv cu alcoolul de până la 95%.
Deschidere largă și scară - vasul are o deschidere foarte largă, permițând spălarea și umplerea ușoară. Pereții balonului au pe ei o scară care facilitează umplerea balonului până la volumul indicat.
Set complet – constă dintr-un balon de 25 L infransabil cu robinet de scurgere și mâner, un capac cu șurub visiniu, un dop cu orificiu pentru tub, un tub de fermentare, o cheie specială care vă va ajuta să atașați robinetul la balon și un manual de instructiuni.

 

Un produs revoluționar perfect atât pentru începători, cât și pentru vinificatorii și bererii avansați! Un balon usor, indestructibil, cu o capacitate de 25 L este realizat din material indestructibil destinat contactului cu alimentele. Aceasta este o investiție de ani de zile și un înlocuitor perfect pentru baloanele tradiționale de sticlă. Vasul este echipat cu un mâner confortabil care se potrivește perfect în mână și vă permite să transportați cu ușurință chiar și un balon plin și greu! Un avantaj suplimentar al produsului este un robinet de scurgere rotativ special conceput, care face mai ușor să se scurgă sedimentul. Umplerea balonului se face mai ușoară de o cântare pe materialul transparent, care vă permite să verificați cantitatea pe care ați umplut-o. Balonul a fost testat pentru a confirma contactul sigur cu alcoolul în proporție de până la 95%.

 

Alegând balonul nostru, primești un set complet, care include și un capac visiniu și un tub de fermentare, o cheie care va ajuta la strângerea robinetului din balon și un dop. Lamelele de pe capac ușurează deschiderea și închiderea balonului, iar mânerul din interior vă permite să-l transportați atunci când este gol. Designul special al capacului nu are etanșare, așa că nu există teama de mucegai și bacterii care se acumulează sub el, care ar putea infecta setările.

 

Deschiderea larga a balonului face mult mai usoara mentinerea curata a interiorului si extragerea comoda a pulpei. Vă recomandăm să utilizați metabisulfit de potasiu , metabisulfit Turbo sau Oxi Turbo pentru curățare .

 

ATENŢIE

Nu expuneți balonul la lumina directă a soarelui datorită rezistenței sale limitate la razele UV.

Spălați balonul la o temperatură care nu depășește 70°C, cu o cârpă moale.

Concentrația de alcool admisă 95%.

 

Inclus în set

balon de plastic (PET-1) cu o capacitate de 25 L
robinet de scurgere pivotant
maner rezistent
capac de etanșare visiniu fi 100 cu mâner și orificiu pentru dop
dop cu orificiu pentru tubul de fermentare
tub de fermentație cu capac de protecție
insert cu descrierea produsului
cheie din placaj pentru instalarea ușoară a robinetului (cheie inelară pentru robinetul din placaj mărimea 34)



119.99
Prețul include TVA
În stoc
Adaugă la favorite
Produse asemănătoare cu Bidon de 25 L cu maner si robinet 644226