Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455

Accesoriu tractat pentru motosapa Navigator 99 - 19912020

NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Accesoriu tractat pentru motosapa Navigator 99 - 19912020
  • Accesoriu tractat pentru motosapa Navigator 99 - 19912020


Accesoriu Tractat Pentru Motosapa Navigator 99 - 19912020

Accesoriu Tractat Ruris, Navigator 99, roti cauciuc, a fost conceput de către inginerii RURIS pentru a fi capabil să răspundă la toate nevoile agricole și pentru a putea fi compatibil cu o gamă largă de motosape și motosăpătoare. Acesta poate fi echipat cu plug, cultivator, semănătoare, plantator de cartofi, dispozitiv de scos cartofi, rariță și sărăriță pentru zăpadă.

 
Confortabil și ergonomic

Navigatorul 99 RURIS oferă confort în timpul deplasării datorită noului scaun. Acesta este proiectat ergonomic, oferind o poziție confortabilă pentru utilizator în timpul lucrărilor agricole. În plus, șocurile care apar în timpul deplasării pe teren accidentat sunt reduse datorită modulul de amortizare.

De asemenea, Navigatorul 99 este dotat cu un sistem mecanic de ridicare si coborare a acesoriilor în timpul utilizării ceea ce permite o manevrabilitate îmbunătățită și poziționare ușoară a acestuia.

Sistemul de ridicare și ghidare al dispozitivul de cuplare al accesoriilor RURIS este poziționat corespunzător pentru a asigura o fixare precisă a acesoriului dovedind un grad mare de eficiență în timpul lucrărilor agricole și făcând ca Navigatorul 99 RURIS să fie o alegere potrivită pentru cei care caută performanțe superioare în sectorul agricol.

Totodată Navigatorul 99 RURIS este dotat cu frână hidraulică care a fost poziționată pentru a fi ușor accesibilă în momentul în care este necesară reducerea vitezei sau oprirea accesoriului.

Sistemul hidraulic de frânare utilizează lichidul din coloana furtunului de transfer pentru a transmite momentul de frânare către cele două plăcuțe de frână cu ferodou, care acționează apoi asupra discului ventilat, special proiectat pentru o astfel de aplicație de către inginerii RURIS.

Specificații

Culoarealb/portocaliu
Tip materialplastic, metal
Tip utilizareaccesoriu